GLOW 2020

GLOW Eindhoven
Er zal geen GLOW plaatsvinden zoals andere jaren, maar GLOW laat zich zeker zien in november. Een moment door en voor de stad.

GLOW nodigt iedereen in Eindhoven en ver daarbuiten uit een persoonlijk GLOW-Dot te maken en deze voor de raam te hangen. Een droom, een wens, een groet, een fantasie, ofwel een lichtpunt voorzien van een persoonlijke boodschap aan de rest van Eindhoven en de wereld. Al deze dots worden onderdeel van één heel groot moment.

Op school zijn we hier al hard mee aan de slag. Alle kinderen van onze school gaan een GLOW-Dot maken. Maar dat niet alleen onze school zal een grote GLOW-Dot op het dak krijgen, waardoor onze school goed zichtbaar zal zijn.
 

Jij maakt GLOW
GLOW heeft een speciale website gemaakt waar alle informatie over de Dots is te vinden; instructievideo’s, bouwtekeningen, een GLOWgalerie en een wereldkaart. Op de nieuwe website van GLOW kunnen kinderen een foto van hun GLOW-Dots of zichzelf met hun GLOW-Dot uploaden. We hopen natuurlijk dat jij samen met je kind een foto uploadt! Je kunt daar ook op de wereldkaart zien hoeveel Dots er in Nederland hangen, maar ook hoeveel er hangen in België of Amerika!

Link naar de website: https://jijmaaktglow.nl

Vraag iedereen (ook familie en vrienden in het buitenland) om mee te doen!
Hoe meer Dots, hoe meer verbondenheid, hoe meer licht… We hebben alle basisscholen in Eindhoven al gevraagd mee te doen, maar we hopen dat alle vrienden, familie en partnerscholen ook aansluiten! Zo wordt het echt een wereldwijd lichtkunstwerk. Op de website van GLOW kunnen ze zien hoe ook zij mee kunnen doen.

We hopen dat jullie iedereen die je kent uitnodigen om deel te nemen!