Bericht van de MR

MR zoekt ouders/verzorgers, denk en beslis mee over de toekomst van school

 
Basisschool Karel de Grote heeft een medezeggenschapsraad (MR). In de MR zitten 3 ouders en 3 leerkrachten. De MR geeft advies, beslist mee en controleert de directie van school. Voor schooljaar 2024-2025 en verder zoeken we ouders!

Dat doet de MR door mee te denken over de visie van de school en te controleren dat de school zich houdt aan deze visie. Dat betekent bijvoorbeeld dat de MR de schoolgids, de begroting en de jaarkalender goedkeurt. De MR kan ook onderwerpen agenderen. Het afgelopen jaar hebben we dat bijvoorbeeld gedaan met de verkeersveiligheid, de traktaties, het schoolontbijt en de huiswerk hulp. De MR komt ongeveer 6-7 keer per jaar samen, de vergadering duurt ongeveer 1,5 uur per keer. Vooraf aan iedere MR ontvang je de agenda en stukken om te lezen. Om de beurt notuleert een lid de vergadering. De notulen van alle vergadering vind je op de website van de school.

Wil je ook meedenken en meebeslissen? Meld je dan aan bij de groepsleerkracht. Of kom eerst een keertje mee vergaderen. Alle vergaderingen zijn toegankelijk voor alle ouders. Laat je ons weten als je een keer komt kijken?

De MR ouders
Aïda Mohatmatsaïd (moeder Yoshiro) | Aysen Remet (moeder Esra, Emir, Eymen)| Reinier Veld (vader Lars, Niels)