Carnaval bij ons op school

Dit jaar was een bijzonder jaar. Voor het eerst in de rijke carnavalsgeschiedenis van onze school hebben wij de officiële stadsprinses aan de Mendelssohnlaan mogen ontvangen. Dankzij enkele kinderen die Prinses Mina d’n Urste persoonlijk kennen, kwam zij met haar gevolg bij ons. En dat heeft ze geweten, er werd gedanst, gehost en de polonaise gelopen alsof ons leven ervan af hing.

Wat zal Prinses Mina trots zijn geweest. Ze mocht ook nog samen met onze eigen Prins Amine en eigen Prinses Cansu prijzen uitreiken aan de kinderen die het best verkleed waren. Na een uitgebreide blik in de klassen hadden zij per klas een kind gekozen waarvan zij vonden dat deze het best verkleed was. En wat waren er veel kinderen flink uitgedost, van alien tot ninja en van prinses tot eenhoorn.

Daar verbleekte de meesters en juffen wel een beetje bij, aangezien die alleen maar in het zwart en wit gekleed waren. En ze zeiden ook al zo weinig….en deden ze nu of ze aan een touw aan het trekken waren, of tegen een raam aan het duwen? Oh ja zij waren verkleed als mimespelers.
Al met al, het was weer een mooi feestje, op naar volgend jaar!

Alaaf!