Schoolreis

Roetsjen, draaien en zwaaien
 
In de ochtend van dinsdag 14 mei zijn alle kinderen met een goed humeur op school gekomen. Eindelijk was de grote dag van schoolreis aangebroken. De kinderen van groep 8 zijn deze dag op school gebleven, omdat zij nog op kamp gaan. Zij hebben er een hele leuke dag van gemaakt. Iets met verstoppertje op school…
 
De kleine bus van groep 7 stond al snel klaar. Deze bracht groep 7 naar hun laatste schoolreisje van hun basisschool: De Efteling. Wat een wereld vol wonderen. De kinderen van groep 7 zijn in verschillende achtbanen geweest, maar hebben ook plezier gehad in het carnavalsfestival. Wat stoer van groep 7 dat zij al in zulke grote achtbanen durfden!

Daarna vertrok de bus van groep 5/6 naar het magische Toverland. In het park zijn kinderen voor het eerst in de boomstammen met water geweest. Er zijn uitdagingen aangegaan, zoals de Fenix, Troy en Boosterbike. Superknap! Ook de attracties zoals het vliegend tapijt en de theekopjes zijn druk door de kinderen bezocht. Op de speelplekken is fijn samengespeeld en geklommen. Op de terugweg had de bus helaas pech, waardoor ze wat later op school terug waren.
 
De bus van groep 1/2 bracht de kinderen naar Hullie’s. Wat hebben de kinderen fijn samengespeeld. Sommige kinderen gingen van de glijbaan, andere gingen buiten met de skelters spelen en er werd volop gespeeld op de trampoline. Ze kregen als lunch lekkere frietjes en later nog een ijsje. Dat was smullen. Daarna nog even spelen en dan weer in de bus. Moe maar voldaan kwamen ze terug op school.
 
Als laatste vertrok de bus van groep 3/4  naar DippieDoe in Best. Wat hebben de kinderen fijn gespeeld en attracties ontdekt. Sommige kinderen durfden in de achtbaan! Heel stoer. Als je iets kleiner was, dan mocht je samen met de juf in de achtbaan. Na het eten van lekkere frietjes zijn de kinderen weer gaan spelen. Een paar kinderen hebben midgetgolf gespeeld, rondjes gedraaid in de zweefmolen en botsingen gemaakt in de botsauto’s. Wat een ontzettend fijne en gezellige dag.